Dagens rett

Pølsesandwich i høyden

Saftige pølser blir et skikkelig festmåltid midt i høstferien med denne retten.

Ingenting er vel enklere enn pølser, og med denne oppskriften får pølsene en ny og spennende vri.
 
Ta gjerne turen innom din lokale slakter og kjøp noen spesialpølser til middagen.
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Pølsesandwich i høyden

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

4 stk
ostepølse eller chilipølse/pestopølse
8 stk

Fremgangsmåte

Del pølsa i skiver, smør sennep på brødet.

Legg pølser, ost og ananas lagvis mellom skivene.

Stek i toast- eller vaffeljern til osten er smeltet.

Anrett eventuelt på spyd med løk og sukkererter. Pynt med bønnespirer.

Tips: Ta gjerne turen til din lokale slakter og kjøp noen ekstra gode pølser.

Flere lekre pølseretter finner du her

Lær mer om pølser her

 

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Til toppen