Endelig ser det ut til at sommeren har meldt sin anmarsj, og det er på tide å finne frem grillen og lage deilige grillretter. I morgen feirer vi Sankthansaften, og denne retten passer perfekt til et strandhugg.
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Skinkebiff med Provence-grønnsaker
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
800
g
1
ts
0.25
ts
Foliebakte grønnsaker
1
stk
1
stk
1
stk
1
stk
1
stk
Fremgangsmåte
Ha krydder på skinkebiffene og grill dem raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Legg dem over på aluminiumsfolie på grillen, legg over lokk og la dem ettersteke i ca. 3-4 minutter.
Foliebakte grønnsaker:
Vask grønnsakene godt før du finsnitter fennikel, løk og paprika, squashen kan deles i litt større biter. Vend grønnsakene i litt god olje og fordel i fire dobbeltlags foliepakker. Tett pakkene godt igjen og legg på grillen i 8-10 minutter.
Server skinkebiffene med grønnsaksmixen, grillede poteter og pesto.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: matpreat.no

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)