Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 09 September 2015 - 14:45

    Champagne til knallpris

    Det er sjelden å få så vellagret champagnesmak til litt over 300 kroner.
    09. september 2015
  • 08 September 2015 - 14:45

    Spansk knallkjøp i 223 polutsalg

    Denne rødvinen har det de fleste ser etter, og så koster den bare 134 kroner.
    08. september 2015
  • 08 September 2015 - 03:50

    Med denne fiskesuppen blir det feststemning

    Det er ikke mer som skal til på en tirsdag. Mye god smak for en liten innsats.
    08. september 2015
  • 07 September 2015 - 12:30

    Klare for kokkeduell

    Helle Øder Valebrokk og Randi Strand møtes til duell med hver sin torskerett under Matstreif på lørdag.
    07. september 2015
  • 04 September 2015 - 10:24

    Sjekk ut basisnyhetene her

    Noen knallgode øl, supre topprieslinger og noen snacksy rødviner. Deriblant en etterlengtet gresk rødvin. Slett ikke verst tilsig i basishyllene, med andre ord.
    04. september 2015
  • 04 September 2015 - 01:41

    Heidi vant Ruinarts nordiske konkurranse

    Heidi Iren Hansen ble best av i alt 13 vinkelnere fra hele Norden.
    04. september 2015
  • 03 September 2015 - 11:45

    Lag et helnorsk ostebord

    Inviter på et sensommerlig ostebord med norsk ost og nysyltet norsk frukt og bær. Her er gode tips også til drikkefølget.
    03. september 2015
  • 02 September 2015 - 15:46

    Gode italienere på spesialpolet

    Ikke uventet er Sicilia en sterk kandidat blant septembernyhetene på spesialpolet.
    02. september 2015
  • 02 September 2015 - 14:45

    Nærmere Burgund kommer du ikke

    I hvert fall ikke når du er i Italia og druen er en helt annen. Disse to Soave-klassikerne smaker helt fantastisk i siste årgang.
    02. september 2015
  • 01 September 2015 - 14:45

    Mer klassisk Chianti kan det ikke bli

    Denne vinen er silkemyk og forførende og et virkelig røverkjøp.
    01. september 2015
  • 01 September 2015 - 13:10

    Velger ekstra kortreist med en liten tur utenlands

    Eva Gullaksen kombinerer torsken med salte, søte og syrlige elementer og håper på finaleplass i NM for amatørkokker den 12. september under Matstreif.
    01. september 2015
  • 01 September 2015 - 02:00

    Slik kan også fiskegrateng lages

    Å gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk. Nussara Guldberg nøyer seg ikke med den vanlige framgangsmåten for denne hverdagshelten av en rett.
    01. september 2015
  • 31 August 2015 - 19:00

    Røykt torsk som du aldri har smakt den før

    Rune Gjertsen har brukt et gammelt kinesisk knep for sitt bidrag til NM for amatørkokk.
    31. august 2015
  • 31 August 2015 - 10:40

    Oslo-restauranter hjelper asylsøkere

    Flyktningkrisen på Politiets Utlendingsenhet på Tøyen blir litt mindre brutal takket være en kollektiv innsats fra Oslos restauranter.
    31. august 2015
  • 30 August 2015 - 10:58

    Suppe er faktisk den beste medisin

    Lag en fyldig suppe av selvplukket eller kjøpt sopp. Sammen med godt drikke er dette perfekt medisin mot høstlig tungsinn.
    30. august 2015
  • 30 August 2015 - 05:44

    It-sjefen som lærte å lage mat av mormor

    Roger Andersen bruker denne inspirasjonen når han satser på NM for amatørkokkker.
    30. august 2015
  • 29 August 2015 - 02:00

    Torsk liker også appelsin. Bare se her

    Bente Pihlstrøm velger appelsin som «krydder» til torsken. Kommer hun videre til finalen i NM for amatørkokk?
    29. august 2015
  • 26 August 2015 - 14:45

    Gir mer for pengene enn både Burgund og Châteauneuf-du-pape

    Viner fra de kjølige delene av Languedoc hevder seg veldig godt i konkurransen med både Burgund og Rhône.
    26. august 2015
  • 26 August 2015 - 14:36

    Verdens beste kokk til Mosjøen

    Mosjøen Videregående Skole har invitert kremen av Nordens kokker, deriblant Rene Redzepi, til seminar om arktiske råvarer.
    26. august 2015
  • 26 August 2015 - 11:23

    Server sopp til grøten

    Gjør som italienerne, server grøt til middag, men erstatt sukker og kanel med en fyldig soppsaus.
    26. august 2015
  • 25 August 2015 - 14:45

    Gå for gresk vin i dag

    Det er lett, for disse to hvitvinene er knallgode og allerede på fast plass i polhyllene.
    25. august 2015
  • 25 August 2015 - 14:45

    Vinambisjoner? Lær av en som er godt i gang

    Greske Nikolas Giannopoulos har som mål å bli en av verdens 10 beste sommelierer og det fra en vinmessig utpost som er verre stilt enn Norge. Enten du bærer på en lignende drøm eller ei, kan du ha glede av hans tips til hvordan bli bedre.
    25. august 2015
  • 25 August 2015 - 12:00

    Her er årets beste nye øl

    Juryen har smakt seg fram til 25 øl som skal slåss om den gjeve tittelen Årets Øl 2015.
    25. august 2015
  • 24 August 2015 - 09:26

    Ble inspirert av farmor

    Det er Silje Daugstads nordnorske farmor som har gitt inspirasjon til denne kandidaten til finaleplass i NM for amatørkokk.
    24. august 2015
  • 23 August 2015 - 10:45

    Alle deltakere får lærerik opplevelse i premie

    Meld deg på semifinalen i Young Sommelier og som premie får du en spennende og lærerik omvisning på Arcus' anlegg på Gjelleråsen.
    23. august 2015