Dagens rett for hele julen 2006

Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 2. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden?

Hele menyen finner du her, så det er bare å velge ut dine favoritter. Skulle du ønske deg flere retter å velge blant, så kan du selvsagt lete i vår store julemeny eller i seksjonen for Dagens rett .  Eller hva med å søke i Apéritifs kokebok ( enkelt søk  eller avansert søk ).
 
Vi i Apéritif ønsker deg en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Dagens rett - fredag
Biffbruschetta
Etter en lang uke er det godt å vite at i kveld kan du sette tenna i en saftig biff med mange nydelige smaksnyanser i form av urter og grønnsaker.

Dagens rett - lille julaften
Risgrøt
Risgrøt like før jul er en sterk tradisjon for mange mennesker her oppe i det høye nord. Ofte serveres denne på lille julaften, men søndag er kanskje en mer naturlig dag å samle hele storfamilien til en trivelig førjulskos. Valget er ditt!

Dagens rett - julaften
Ribbe
I dag er det ribbe som står på menyen for de fleste av oss. Vi regner med at du allerede har bestemt deg for hva du skal servere, men dersom det er akkurat ribbe som skal på bordet finner du fremgangsmåten hos oss - på video. God Jul!

Dagens rett - 1. juledag
Pinnekjøtt
Etter et kraftig ribbemåltid i går, venter vestlandets stolthet på bordet i dag! Nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!

Dagens rett - 2. juledag
Lutefisk
Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid! Fortsatt riktig God Jul!

Dagens rett - onsdag
Juletapas
Juletapas kan meget vel være akkurat det som skal til for at julens måltider skal bli noe mer spennende enn den tradisjonelle julematen. I dag får du derfor tips til en rekke mindre retter som også kan deles med nære venner og familie.

Dagens rett - torsdag
Dampet kveite med lime- og kaperssaus
Det frister kanskje med et lekkert fiskemåltid? Vi tar frem et av våre edleste fiskeslag og frisker opp med lime i retten og en deilig østerriksk eller italiensk hvitvin i glasset.

Dagens rett - fredag
Reinsdyrmedaljong
Reinsdyr står på menyen denne mellomjulsfredagen. Med en smakfull ytrefilet hører selvsagt gode viner til. Våre to valg i rødvinskategorien tipper vi får deg til å nyte måltidet lenge.

Dagens rett - lørdag
Nyttårskalkunen
Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!

Dagens rett - nyttårsaften
Apéritifs nyttårsmeny 2006
Vi avslutter dette året som seg hør og bør med en lekker festmeny. Om du ønsker å kjøre hele løpet ut eller bare plukke ut noen få av disse lekre rettene er helt opp til deg selv. Uansett blir det fest! Godt nytt år!
 
Til en festmeny hører selvsagt også godt fluidium til. Champagne er både et nærliggende og ikke minst et besnærende drikke. Vi har i år testet både rosé champagner og -musserende , samt det tørreste av det tørre -  champagne extra brut .
 
Da gjenstår det for oss bare å ønske alle våre lesere et riktig Godt Nytt År og så sees vi igjen i 2007!

Dagens rett - 1. nyttårsdag
Fransk Quiche med ost og kalkun
Franskmennene kan dette med å lage god quiche. Vi er likevel ikke snauere enn at vi regner med at du tar utfordringen og gjør et hederlig forsøk på dagens rett. Imidlertid skjærer vi ut og anbefaler flytende italiensk som følgesvenn.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen