Dagens rett for hele julen 2007

Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 2. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden?
Redaksjonen
01 Januar 2008 - 02:01

Hele menyen finner du her, så det er bare å velge ut dine favoritter. Ønsker du deg flere retter å velge blant, kan du selvsagt lete i vår store julemeny eller i seksjonen for Dagens rett. Eller hva med å søke i Apéritifs kokebok (enkelt søk eller utvidet søk).
 
Vi i Apéritif ønsker deg en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Dagens rett - fredag
Ovnsbakt ribbe
Her får du en deilig ribbe med nye, spennende smaker. Prøv den du også.

Dagens rett - lørdag
Bakt Norsk kveite med agurksalat
En av verdens aller beste råvarer blir i dag servert deg av en ekte mesterkokk!

Dagens rett - lille julaften
Risgrøt
Når julegrøten havner på bordet, da legger julefreden seg i de mange hjem. Hvem er det som får mandelen i grøten i år?

Dagens rett - julaften
Juleribbe
Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt, på video! Riktig God Jul!

Dagens rett - 1. juledag
Juletapas
Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet.

Dagens rett - 2. juledag
Pinnekjøtt
I dag venter vestlandets stolthet deg. Nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!

Dagens rett - torsdag
Lutefisk
Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video!

Dagens rett - fredag
Reinsdyrmedaljong
Dette er tiden for virkelig å kose seg, så vi er ikke snauere enn at vi serverer et deilig viltmåltid denne fredagen.

Dagens rett - lørdag
Dampet kveite med lime- og kaperssaus
Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker, kveita.

Dagens rett - lørdag
Nyttårskalkunen
Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken. Se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!

Dagens rett - nyttårsaften
Nyttårsaftens festmeny 2007
Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant. Som alltid får du gode drikkeforslag til!
 
Årets største festdag fortjener like lekre retter. Nedenfor får du et knippe deilige retter å velge mellom.
 
God mat fortjener så klart godt drikke, og alle rettene kommer selvfølgelig med tilhørende drikkeforslag.
 
 
Vi i Apéritif ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År!

Dagens rett - 1. nyttårsdag
Marinert matjessild med grillet paprika
Nytt år og nye forsetter, vi starter det nye året med en deilig fiskerett.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Få servert 8 fantastiske viner fra Piemonte
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 22. september i Oslo

Få servert 8 fantastiske viner fra Piemonte

Den 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her