Dagens rett
Dagens rett for påsken 2013

Dagens rett for påsken 2013

Lam, egg, appelsiner og sjokolade er kanskje de ingrediensene vi mest forbinder med påske. Her finner du alle Dagens rett for påskens gleder og inspirasjon.
Redaksjonen
21 Mars 2013 - 00:59

Her får du servert Apéritifs utvalgte retter for hele påsken.

Enklere for deg å forberede dine innkjøp og samtidig gjøre noen enkle valg for hva du ønsker å servere de enkelte dager og ikke minst gjøre det nødvendige polbesøket på en raskest mulig måte.

Her kan du registrere deg for mottak av dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.

Dagens rett for påsken 2013

Dagens rett - torsdag
21. mars 2013

Det er snart påske og lammekjøttet har begynt å komme i butikken. Lag en deilig pannerett til middag i dag. [Les mer]

Dagens rett - fredag
22. mars 2013

Unn deg en sikkelig mettende biff smaksatt med deilige urter og marinade denne fredagen. [Les mer]

Dagens rett - lørdag
23. mars 2013

Alle elsker pakker, og i dag er det en skikkelig velsmakende pakke som er mye enklere enn det høres ut som vi serverer til middag. [Les mer]

Dagens rett - søndag
24. mars 2013

Det finnes knapt noen bedre søndagsmiddag enn nettopp en viltstek. Snakk om perfekt avslutning på uken og en deilig begynnelse på påsken. [Les mer]

Dagens rett - mandag
24. mars 2013

Enkle retter kan også være skikkelig smakfulle, og hva er vel bedre en en klassisk lammefrikasse i påsken? [Les mer]

Dagens rett - tirsdag
25. mars 2013

Ingenting er vel så godt som hjemmelaget fiskemat, og det er ikke vanskelig å lage heller. Se denne deilige oppskriften. [Les mer]

Dagens rett - onsdag
26. mars 2013

Det er ingenting i veien for å servere et deilig biffmåltid midt i uken, og denne oppskriften er dessuten rask å lage. [Les mer]

Dagens rett - skjærtorsdag
27. mars 2013

I ferien er det deilig å kunne ty til noe enkelt når man skal lage middag. Prøv bare denne oppskriften. [Les mer]

Dagens rett - langfredag
27. mars 2013

Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften. [Les mer]

Dagens rett - påskeaften
29. mars 2013

En fantastisk rett med nesten alle påskens smaker står på menyen denne påskeaften. Fortsatt riktig god påske. [Les mer]

Dagens rett - 1. påskedag
30. mars 2013

De lekreste fiskeretter trenger ikke være vanskelige å lage, prøv bare denne deilige retten selv. [Les mer]

Dagens rett - 2. påskedag
31. mars 2013

I dag er det en hurtig, men velsmakende rett som står på menyen. Denne blir raskt familiens favoritt. [Les mer]

Flere gode middagstips

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine
- uansett hvor du befinner deg.
 
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her.
 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng
Dagens rett
Fiskegrateng

Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng

Det er ingen grunn til å overlate til andre å lage fiskegratengen. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her