Selv om Sankthans var i går, legger mange av oss selve feiringen til helgen. Da kan man samle gode venner til sommerlig varme og et sprakende bål i vannkanten, der også
god mat og godt drikke
er en selvfølge!

Med denne drinken er det ingen sak å kunne servere en fantastisk longdrink, eller hvorfor ikke lage en hel mugge full slik at alle kan forsyne seg utover kvelden.
Det var opprinnelig James Pimm som laget den første versjonen av denne drinken på sin østersbar i Poultry Street i London på 1820-tallet. Den ble først servert på hans mange restauranter, men i 1859 ble de første flaskene med dette hemmelige,
gin-baserte brennevinet
solgt til vanlig folk.
Siden den gang har har britene kunnet nyte denne likøren, som med sitt krydrete urtepreg og unike blanding av forskjellige fruktekstrakter og likører, har blitt nærmest enbetydende med
sommer i England
. Du finner knapt et eneste sommerlig arrangement i England der du ikke finner Pimm's.
Med sin fruktighet og fine balanse kan drinken nytes på flere forskjellige måter, med tonic, ginger ale, appelsinjuice, champagne eller med en ekstra del
gin
.
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Nå kan du gratis få
Ukens drink som e-post
. Se lenger ned for mer info.
Her finner du Apéritifs Bartender
med mange flotte drinkoppskrifter.
Sendt inn av
Pimm's
Foto: joegolby
Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender
.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her
.
Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis. Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink: