Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Lammelår i terracottagryte
Antall porsjoner
4
Ingredienser
1
kg
8
stk
2
stk
4
fedd
1
stk
1
stk
0.5
stk
Fremgangsmåte
Kutt løk og paprika i biter og hakk hvitløk, surr dette i stekepanne sammen med tomater og chilisaus. Legg lammelår og poteter lagvis i en terracottagryte. Hell over blandingen fra stekepannen.
Stekes i stekeovn på 200 grader i ca 2 timer.
Serveres med salat og en god flaske rødvin.
Vinner av "MatPrat-prisen", oktober 2002
Sendt inn av Opplysningskontoret for kjøttFoto:
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her finner du samtlige Dagens rett for påsken 2003
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.