Lammelår i terracottagryte

En ny og spennende lammerett er vårt forslag til middagen i dag på selveste påskeaften. Smakfullt, saftig og enkelt tilberedt. Terracottagryter var "in" for noen år tilbake. Et par rødviner, fra Spania og Frankrike, er hva du kan plukke opp på ditt nærmeste polutsalg.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Lammelår i terracottagryte

Fremgangsmåte

Kutt løk og paprika i biter og hakk hvitløk, surr dette i stekepanne sammen med tomater og chilisaus. Legg lammelår og poteter lagvis i en terracottagryte. Hell over blandingen fra stekepannen.

Stekes i stekeovn på 200 grader i ca 2 timer.

Serveres med salat og en god flaske rødvin.

Vinner av "MatPrat-prisen", oktober 2002

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere spennende retter av lam

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her finner du samtlige Dagens rett for påsken 2003

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen