Sprøstekt laks med auberginekrem og tomatcarpaccio
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skrell av skallet på auberginene og ta bort de største kjernene.
Grovhakk auberginekjøttet sammen med hvitløken, tilsett sitronjuicen, balsamico, olivenolje og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.
Legg opp 5-6 tomatskiver på hver tallerken, dryss over knust sterk pepper, kapers, hakket oliven og timian. Ha på godt med god olivenolje på tomatene.
Legg på en stor skje av auberginekremen oppå tomatene midt på tallerkenen.
Sendt inn av Norges sjømatråd
Foto: Tom Haga
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 Poeng
Greywacke Wild Sauvignon 2017
New Zealand
Volum: 0.750 Pris: 269,90 Basisutvalget -
88 Poeng
Dr. Bürklin-Wolf Wachenheimer Riesling Trocken 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 227,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Von Winning Sauvignon Blanc I 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 309,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Domdechant Werner Hochheim Riesling Classic 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 144,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Kühling-Gillot Qvinterra Riesling Trocken 2019
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 154,90 Basisutvalget -
87 Poeng
Dom. Tariquet Amplitude 2018
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Firestone Walker Rosalie
USA
Volum: 0.350 Pris: 39,90 Bestillingsutvalget

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Dagens rett på MMS og WAP