Sursøt svinefilet på kinesisk vis

Fremgangsmåte
Skjær kjøttet i 1 cm tykke strimler. Stek dem i en stekepanne.
Skjær paprikaen i biter (2 x 2 cm), ha dem i pannen og la dem steke med det siste minuttet.
Ha i den hjemmelagde sursøte sausen og ananasbitene og la alt koke i 1 minutt. Serveres med nykokt ris.
Tips: I en travel hverdag kan du godt benytte deg av en ferdiglaget sursøt saus.
Her finner du flere internasjonale retter
Flere lekre wokretter finner du her
Her fåru vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
81 POENG
-
-
90 POENG
Sursøt saus

Fremgangsmåte
Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp under omrøring.
Dette er den klassiske sursøte sausen fra Kina. Du kjenner den nok igjen fra klassikeren svinekjøtt med sursøt saus som du finner på alle kinarestauranter.
Her finner du oppskrifter på veldig mange spennende sauser
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig