22 Mars 2015 - 14:24
Aase E. Jacobsen
Tittel
Dato
-
22. mars 2015
-
22 Mars 2015 - 14:23
De beste hvitvinsboksene påsken 2015 - alle områder
22. mars 2015 -
22 Mars 2015 - 14:22
De beste rosévinsboksene påsken 2015 - alle områder
22. mars 2015 -
19 Mars 2015 - 07:00
La baroloen få en pause. Prøv denne i stedet
Sagrantino fra Montefalco er en av Italias skjulte vinskatter. Et funn for kjelleren og det til svært gunstig pris.19. mars 2015 -
18 Mars 2015 - 11:00
Tilfører enda mer raffinement
Nå når Cristina Forner Vives er alene om beslutningene for Marqués de Cáceres, kan hun leve ut drømmene hun har båret lenge. Det har resultert i to moderne og nyvinnende Rioja-viner som heter Excellens.18. mars 2015 -
18 Mars 2015 - 07:00
Denne barberaen må du prøve
Dens herlige kirsebærfrukt og leskende karakter gjør den til en super matvin.18. mars 2015 -
15 Mars 2015 - 20:49
Stoppet flukten fra kokk- og servitør
Opplæringskontoret for restaurant og matfag i Nordre Nordland bruker stipender for å lokke elever til kokk- og servitørfaget.15. mars 2015 -
12 Mars 2015 - 10:25
Dette skjer med smaken din
Det er ikke bare hår og hud som endres med alderen, også smaken svekkes.12. mars 2015 -
12 Mars 2015 - 07:00
Bedre enn dette blir knapt østerriksk riesling
Hirtzberger er ikke bare et geni med grüner veltliner. Deres rieslinger er også i den absolutte toppklasse.12. mars 2015 -
12 Mars 2015 - 02:00
Verdens beste kokk viser sine kunstner
Det er Oro Restaurant som åpner kjøkkenet for at Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen skal få vise fram sine vinnerretter.12. mars 2015 -
11 Mars 2015 - 14:55
Denne produsenten er en mester med rieslingdruen
De svært så lagringsdyktige rieslingene til Salomon Undhof i Kremstal henter kraften fra et helt unikt jordsmonn og mikroklima.11. mars 2015 -
11 Mars 2015 - 07:00
Taxfree-priser i polhylla
Denne vinen er nå 50 kroner billigere enn for tre år siden. I tillegg er den knallgod. Løp og kjøp.11. mars 2015 -
09 Mars 2015 - 11:20
Gir grisene lengre og lykkeligere liv
Jon Inge og Lene Skyrudsmoen har trolig de lykkeligste grisene i landet. Griser som lever ute året rundt og som dessuten får leve lengre og vokse seg feitere saktere enn de fleste andre. Det gir seg selvsagt utslag i smaken og spesielt for deres sjeldne m09. mars 2015 -
05 Mars 2015 - 07:00
Så sykt gode viner som disse må du lete lenge etter
Som alt annet godt her i livet er det svært små volum av Claude Dugats viner, men det er all grunn til å prøve å sikre seg i alle fall en smakebit.05. mars 2015 -
04 Mars 2015 - 13:00
Gled deg til påskeølet
04. mars 2015 -
04 Mars 2015 - 12:59
Nyhetene på polet mars 2015 - hvitvin, musserende og rosévin
04. mars 2015 -
04 Mars 2015 - 12:58
Nyhetene på polet mars 2015 - rødvin
04. mars 2015 -
04 Mars 2015 - 12:57
Nyhetene på polet mars 2015 - øl
04. mars 2015 -
04 Mars 2015 - 12:56
Nyhetene på polet mars 2015 - øvrige varer
04. mars 2015 -
04 Mars 2015 - 07:00
Knallkjøp fra Sør-Italia
Denne vinen er ikke bare et veldig godt kjøp, den er også laget etter så naturlige prinsipper som mulig.04. mars 2015 -
03 Mars 2015 - 18:07
Nå må han trene til to konkurranser
Mathias Thoresen fra Brasserie France skal representere Norge i WorldSkills i Brasil.03. mars 2015 -
02 Mars 2015 - 18:15
Tar med seg komle til Milano
Christian André Pettersen fra Spiseriet i Stavanger skal representere Norden i S.Pellegrino Young Chef 2015.02. mars 2015 -
26 Februar 2015 - 07:00
Barolo som smaker som en grand cru burgunder? Ja, takk!
Med en slik barolo som denne får du en smak av både nebbiolo og pinot noir.26. februar 2015 -
25 Februar 2015 - 11:05
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Litt krydder i hverdagen hjelper på det meste. Her er våre 13 forslag til thaiinspirerte middagsretter.25. februar 2015 -
25 Februar 2015 - 07:00
Prøv denne supre vinen til torsk
Om du absolutt vil ha rødvin til torsk, gjør denne en god jobb.25. februar 2015