Meksikansk mat har blitt en veldig populær del av vår matkultur. Denne oppskriften kan du servere som snacks eller som middag med en god salat og guacamole ved siden av, og drikkeforslag til de voksne får du selvfølgelig med.
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Kyllingsnacks
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
400
g
1
ss
0.5
stk
1
stk
3
dl
1
pose(r)
3
dl
stk
Fremgangsmåte
Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og la det surre i noen minutter. Tilsett 2 dl salsa og varm opp.
Legg tortillachips i en ildfast form og fordel kjøttblandingen over. Legg på noen klatter rømme og resten av salsaen.
Dryss revet ost på toppen. Gratiner formen i ovn ved 225 grader i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.
Server som appetittvekker eller med salat til et eget måltid. Ha gjerne hjemmelaget guacamole ved siden av.
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Foto: Matprat/Synnøve Dreyer
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 Poeng
San Miguel Especial
Spania
Volum: 0.330 Pris: 29,90 Basisutvalget -
85 Poeng
Massimago Valpolicella 2012
Italia
Volum: 0.750 Pris: 189,90 Bestillingsutvalg -
85 Poeng
Avery White Rascal
USA
Volum: 0.350 Pris: 52,90 Bestillingsutvalget -
83 Poeng
Le Petit Pont Réserve 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 133,90 Bestillingsutvalget
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .