Arkiv

Fant 1132 artikler om emnet Matkurs og vinkurs [fjern] med artikkeltype Kurs [fjern]

Tittel Dato

KURS: Smaking i Oslo 26. oktober i Oslo Eksklusiv smaking med praktfulle toppviner fra Piemonte - blant annet en barolo fra 1999

Dette blir en helt unik smaking, med 7 svært eksklusive viner. Her får du en mulighet til å smake flere årganger av noe av det beste Barolo har å by på.

KURS: Winemakers Dinner: 6. august i Oslo Winemakers Dinner: Smak delikate viner fra Sancerre til Aymaras svært så lekre 5-retters meny

Det blir en svært så spennende kulinarisk opplevelse når klassisk hvit, rosa og rød sancerre settes i kombinasjon med det moderne latinamerikanske kjøkkenet slik det praktiseres på Aymara.

KURS: Winemakers Dinner 11. og 12. august i Oslo Winemakers Dinner: Smak 3 GG-er og 5 andre viner til en lekker 5-retters meny

Smak spennende viner fra en ung og ambasiøs vinmaker. Kjøkkensjef Daniel Karlsson på Klosteret har komponert 5 deilige retter til de 8 vinene.

KURS: Sjømat -og skalldyrkurs på Bølgen & Moi Tjuvholmen Utekjøkkenet: Du kan lære å lage perfekt sjømat hvis du melder deg på dette

De proffe kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at sjømaten blir perfekt og du blir en helt rundt middagsbordet.

KURS: Matkurs hverdagsretter Utekjøkkenet: Bli en hverdagshelt på kjøkkenet

Trenger du litt ny inspirasjon til middag i hverdagen? De dyktige kokkene på Bølgen & Moi viser deg hvordan du blir en hverdagshelt på kjøkkenet med deilige middagsretter de selv pleier å servere familiene sine!

KURS: Vinsmaking 21. september i Oslo Smak 8 svært deilige kultviner fra Piemonte

Dronningen av Piemonte viser frem sine 8 beste viner. Her får du smake godbiter fra de noen av de beste vinmarkene i Costigliole d'Asti.

KURS: Winemakers Dinner: 14. juli i Oslo Winemakers Dinner: Eksklusiv champagnemiddag på Nedre Foss Gård

Det er god grunn til å forbli i hovedstaden denne kvelden når dette champagnehuset tar med seg noen svært lekre skatter. De får du smake til Nedre Foss Gårds storslagne meny av den eksklusive sorten når de åpner dørene denne tirsdagskvelden i juli.

KURS: Vinsmaking i Oslo og Trondheim Smak rødt, hvitt og musserende fra England - flere av disse vinene har aldri vært tilgjengelig i Norge

England har på kort tid gjort seg sterkt bemerket som et land som produserer kvalitetsviner. Denne kvelden får du teste både røde, hvite og musserende viner fra en meget spennende produsent.

KURS: Winemakers Dinner: 7. juli i Oslo Winemakers Dinner: Sublime rieslinger, også på toppnivå, møter sommerens aller flotteste råvarer på Stock

Det blir en smaksopplevelse uten like når seks fabelaktige rieslinger blir satt til Stocks uimotståelige 6-retters meny bestående av det ypperste av sommerens råvarer.

KURS: Vinsmaking i Oslo lørdager Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

KURS: Vinkurs 24. august i Oslo Smak enestående rieslinger fra en av Tysklands ledende vinmakere

Det vil bli syrlige og komplekse smaker å finne i glasset denne kvelden. En av de mest spennende vinmakenne i Tyskland, som det er vel verdt å følge med på, viser frem et bredt spekter av sine beste viner.

KURS: Wine Makers Dinner 1. juli i Oslo Winemakers Dinner: En helaften med spansk eleganse og heftige smaker på Bon Lio

Det blir høy puls når Bon Lios kreative og smaksintense kjøkken utfordres av energisk vin fra Catalonia. Dette ligger an til å bli sommerens kulinariske høydepunkt.

KURS: Winemakers Dinner 17. og 18. juni i Oslo Winemakers Dinner: Bli kjent med Sør-Afrika gjennom 6 lekre viner til en sommerlig meny på Einbar

Er det viner som blir raskt revet ut av hyllene på polet i disse dager, er det kvalitetsviner fra Sør-Afrika. Denne kvelden får du en unik mulighet til å smake deg gjennom landet, til en deilig meny fra Einbar.

KURS: Winemakers Dinner i Oslo 8. juni Winemakers Dinner: En helaften med rosévin til sommeren beste råvarer

Det er få drikker som får tankene mot sommer som rosévin. Denne junikvelden inviterer vi til en deilig 6-retters middag med de beste råvarer, spesialkomponert av kjøkkensjefen på Stock restaurant i Bjørvika, Oslo.

KURS: Vinkurs 15. juni i Oslo Kom sommeren i møte: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Sommersesongen 2020 blir den beste noensinne etter denne kvelden.  Apéritifs redaktør og vinanmelder Aase E. Jacobsen er din guide gjennom vinene som gjør sommeren ekstra lys, forfriskende og hyggelig.

KURS: Winemakers Dinner i Trondheim fredag 18. September Winemakers Dinner: Vær med på en unik feiring i Trondheim

Fredag 18. september får Trondheim virkelig smake på Argentina, på selveste Malbec World Day. Det blir en svært lekker middag med de beste norske råvarer, kombinert med landets mest spennende viner - deriblant noen du garantert aldri har smakt.

KURS: Winemakers Dinner 2. juni og 3. juni i Oslo Winemakers Dinner: Smak 8 viner fra Sicilia til en svært så fristende 5-retters med sesongens beste råvarer

Det spares ikke på kruttet når Klosteret dekker opp til en lekker spesialkomponert 5-retters meny til 8 viner fra Sicilia. 3 av disse er ikke tilgjengelige i Norge, så her blir du en av de første som får smake.

KURS: Winemakers Dinner i Oslo 22. juni Winemakers Dinner: Smak vellagret vin fra Bordeaux til en lekker 5-retter på Nedre Foss Gård

Siden du ikke får muligheten til å reise til Bordeaux i sommer, kan du på en kveld oppleve områdets legendariske viner, fra gode årganger og gode adresser, med fokus på de hvite vinene. Kjøkkensjefen på Nedre Foss Gård har komponert en lekker meny med sommerens beste smaker.

KURS: Høstens kursprogram Vi er snart tilbake med et bredere kurstilbud enn noensinne

Så snart dagens situasjon med begrensninger på sosialt samvær er over, er vi klare med et bredt tilbud av vinsmakinger, middager og matkurs. Bare se alt vi har planlagt for deg.

KURS: Informasjon om alle kurs t.o.m. 15. juni 2020

Informasjon til deg som har kjøpt billett til et eller flere av våre kurs.

KURS: Kurs hos Sverre Sætre Konditori Bli en mester i kakepynting med Sverre Sætre

Gi dine desserter og kaker et løft. Nå kan du lære å dekorere og pynte dine kaker og desserter slik som de aller beste konditorene gjør det.

KURS: Winemakers Dinner i Oslo torsdag 17. September Winemakers Dinner: Lær om Argentinas viner til en eksklusiv 5-retters på Nedre Foss Gård

Torsdag 17. september er det duket for en meget smaksrik aften på ærverdige Nedre Foss Gård. I forbindelse med World Malbec Day har kjøkkensjef Erlend Sætherø komponert en ekstra smaksrik meny med vårens beste råvarer for å matche spennende argentinske viner, deriblant en helt ny vintype.

KURS: Vinmesse 16. september i Oslo Rieslingmessen 2020 - smak 350 rieslinger 

Frelst på riesling? Få med deg årets riesling-messe med topprodusenter fra alle de beste vinområdene i Tyskland

KURS: Apéritifs Vinskole del 1 Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder.

Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Nå tilbyr vi deg som tørster etter enda mer kunnskap om vin, å bli elev ved Apéritifs Vinskole.

KURS: Winemakers Dinner i Oslo 24. mαrs Winemakers Dinner: Smak spennende østerrikske viner til Hitchhikers smaksrike asiatiske street-food meny

Det kommer til å bli en svært gastronomisk aften når saftige schilchere settes i kombinasjon til Hitchhikers smakfulle asiatiske street-food meny.

KURS: Winemakers dinner i Trondheim 10. mars Winemakers dinner i Trondheim: Smak 7 tyske viner i kombinasjon med sesongens beste råvarer

Lite er så rent, friskt og deilig som tysk riesling og mange av de beste kommer fra Rheingau. Denne kvelden får du smake 7 Tyske viner i kombinasjon med det moderne nordiske kjøkken slik det praktiseres på 73 Bar og Restaurant i hjertet av Trondheim.

KURS: Kurs om franske viner i Oslo 2. november Lær om Frankrikes viner med Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere, og stadig søker nordmenn mot disse vinene. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet.

KURS: Sausekurs Bølgen & Moi Tjuvholmen Lær å lage saus slik proffene gjør det

Du kan bli en mester med saus og imponere alle rundt middagsbordet! Bølgen & Moi's dyktige kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.

KURS: Matkurs lær å lage franske klassikere Det er en grunn til at det franske kjøkkenet regnes som verdens beste. Det kan også du beherske etter dette kurset

Det franske kjøkkenet byr på utallige delikatesser, og beregnes av mange som verdens mest kjente og beste kjøkken.  Julia Child sa i sin tid: "I Frankrike er matlaging en seriøs kunstform og en nasjonalidrett." Lærer du deg å beherske den franske kokkekunsten er du derfor på god vei til å bli en seriøs aktør på kjøkkenet.

KURS: Vinmesse 14. september i Oslo Vinmesse: Smak 350 viner fra Spania

La deg imponere av ferielandets store mangfold i vinstiler, deriblant noen av verdens mest ettertraktede. Denne kvelden må du få med deg.

KURS: Vinsmaking i Oslo 24. februar Smak 12 amerikanske viner 

Du får smake spennende viner fra både nord og sør på USAs vestkyst denne februarkvelden. Vi kan by på et bredt spekter av druer og stiler.

KURS: Vinkurs 16. november i Oslo En helaften med viner fra Chablis og Burgund - samt en 1. cru

Denne kvelden er det er duket for å oppleve Burgund fra nord til sør.

KURS: Vinmesse 9. mars i Oslo Flere hundre av de beste vinene fra mer enn 50 vinhus

Bli med på en fabelaktig vinmesse med en bredde du sjelden ser maken til. Smak flere hundre viner fra noen av verdens beste produsenter. Ta med en venn, kollega eller en du er glad i og bli med på årets store begivenhet for den vinintresserte.

KURS: Gin &Tonic-kurs i Oslo 13. februar 2020 Smak 6 prisbelønte norske gin med lekre tonic til

Smak på 6 svært gin. Til disse ginene får du også smake virkelige gode tonicer.

KURS: Winemakers Dinner 11. mars i Oslo Winemakers Dinner: Argentinske viner til lekker 4-retters meny på Aymara

Det blir en ekstra smakfull og minneverdig aften når argentinske viner møter Aymaras peruanske kjøkken.

KURS: Vinsmaking i oslo 3. februar Smak det beste Toscana har å by på - fra lekre Chianti Classico til flotte Brunello di Montalcino

På denne smakingen får du mulighet til å smake 12 deilige viner fra Toscana. Du vil få smake hele spekteret fra hvitvin til Vin Santo, og selvfølgelig Chianti Classico og Brunello di Montalcino.

KURS: Vinmesse i Oslo 5. februar Vinmesse: Enestående smaking av viner fra Europas beste vinmarker

Bli med og opplev 35 inspirerende og dyktige vinprodusenter fra hele Europa! La deg begeistre av bredden og kvaliteten i alt fra store internasjonale produsenter til små familiedrevne vingårder.

KURS: Vinsmaking i Oslo 27. januar Unik mulighet til å smake 9 viner fra Barbaresco

Unik mulighet til å smake 9 lekre viner fra et av Italias aller mest spennende område.

KURS: Vegetarkurs Bølgen & Moi Tjuvholmen Lær å lage fantastiske grønnsaksretter

Er du blant de som vil kutte litt i kjøttforbruket, men sliter med hva du skal lage til middag? Da er dette kurset for deg!

KURS: Matkurs italienske klassikere Utekjøkkenet: Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Lær å trylle frem autentiske italienske smaker fra selv de enkleste smaker. Bølgen & Mois kokker viser deg hvordan.

KURS: Winemaker's Dinner i Oslo 26 mars Winemaker's Dinner: Smak 5 engelske musserende viner til Bokbackas eksklusive meny

Britisk musserende er i vinden som aldri før. Denne kvelden får du muligheten til å smake 5 elegante musserende viner fra en britisk pionér.

KURS: Winemakers Dinner 3. mars i Oslo Winemakers Dinner: Rioja møter moderne spanske smaker på restaurantfavoritten Bon Lio

Vi kan love deg en minneverdig spansk-aften.

KURS: Matkurs i Trondheim Matkurs i Trondheim: Her får du finpusset grillferdighetene dine - og lære deg mye nytt

E.C Dahls Pub og Kjøkkens egne grillmester Andreas Strømsland lærer deg det du trenger å vite. På slutten av kurset får du nyte en deilig treretters middag som du selv har vært med å tilberede.

KURS: Winemakers Dinner 6. januar i Oslo Winemakers Dinner: Engelske viner til en deilig 5-retters på Nedre Foss Gård

Engelske viner til en smakfull meny komponert av Nedre Foss Gårds dyktige kjøkkensjef.

KURS: Vinsmaking 20. januar i Oslo Bli kjent med Bordeaux gjennom 10 viner av en ekte ekspert - på kun to timer

Bordeaux er et av verdens mest sagnomsuste vinområder, kjent for sine lagringsdyktige røde viner fra mektige vinslott. Bordeaux-ekspert Nicolas Mahé de Bedouaré tar deg gjennom de viktigste druene og distriktene.

KURS: Vinsmaking i Oslo 2. mars Lær det du trenger å vite om Tysklands viner

Tyskland er kjent for sine forfriskende rieslinger, men dette landet har mye mer å by på. Mai Tjemsland med den gjeve tittelen Master of Wine tar deg med på en reise gjennom kjente druer og områder, i tillegg til mindre kjente vinskatter. Du kommer garantert til å sette tysk vin på din favorittliste etter dette.

KURS: Lekker 5-retters middag med øl og vin 5. februar Wine- & Beermakers Dinner: Smak belgisk øl mot italienske viner

5. februar kan øl- og vinelskere sette hverandre stevne på Klosteret Restaurant. 

KURS: Eksklusiv Winemakers Dinner på Bokbacka 6. November Eksklusiv Winemakers Dinner: Dirk Niepoort tar med seg 10 av sine beste viner til Bokbackas uimotståelige 6-retters meny

Niepoort skapte rabalder i polhyllene med sin 2017-vintage i høst. Denne smaksbomben blir avslutningen på denne helt spesielle middagen som det kommer til å gå gjetord om i lang tid fremover. Du er en av få inviterte.

KURS: Akevitt og julemat i Oslo 2. desember Ring inn julen med julemat og akevitt

Mesterblender Jon Bertelsen tar deg igjennom en helaften med akevitt og julemat i fokus. 

KURS: Vinkurs 4. november i oslo Smak 11 viner fra Ribera og Rioja

Viner fra Spanias beste områder.

Fant 1132 artikler. Viser 1–50.

Til toppen